Sænk din fedtprocent

Få mere energi

Øget velvære

caret-down caret-up caret-left caret-right
Trine Frederiksberg

“Super kostplan, efter den første uge var der røget 3-4 kg og da kuren var slut efter de 21 dage var det minus 6 kg, Jeg er fortsat på kaloriefattig kost og har siden tabt yderligere 2 kg, og jeg fortsætter. Det var lige det boost jeg havde brug for at komme i gang.”

Fisnik København

“Den bedste investering jeg har gjort i mit liv.
Jeg fortsatte kostplanen ud over de 21 dage og har på 12 uger tabt 10 kg.
Jeg startede på 88 kg og vejer idag 78 kg.
Kan klart anbefale det”

Kostplan der virker

Effektiv og enkel at følge

Slank på 21 dage er designet til at passe nemt og enkelt ind i din hverdag. Retterne er enkle, men smagfulde og så ingrediens listen til at overskue. Jeg har bevidst taget højde for at du ikke skal bruge flere dage i diverse alternativ- og helse butikker for at komme igang med dette slankeprogram.

Kostplanen er designet så du føler mæthed, på trods af at vi skruer ned for kalorieindholdet. Jeg har sågar fundet plads til lidt til den søde tand. Mætheden og enkeltheden er nøglen i denne plan og er en blandt flere faktorer jeg kommer nærmere ind på i materialet.

 

Forventede resultater

🥦 4-8 kg tab af kropsfedt
🥦 ​reduceret appelsinhud
🥦 ​Mere tonede muskler
🥦 Forbedret stofskifte
🥦 ​Sundere hud og hår
🥦 ​Mere energi
🥦 sænket ​kolesteroltal
🥦 3-6 cm mindre talje

Alt du skal bruge

Træningsprogram og Kostplan

Med Slank på 21 dage får du 2 planer- et slanke program og et træningsprogram. Begge supplerer hinanden således du får optimal fedtforbrænding. Slankeprogrammet har fuld fokus på din kost og vanerne i og omkring hverdagen. Træningsprogrammet er en plan for hvordan du kan (gen)aktivere dine muskler og derigennem øge den forbrænding

Kombinationen vil booste de hormoner og processer der hurtigst og mest effektivt kommer fedtdepoterne til livs. Når det så er sagt kan du sagtens opnå resultater ved udelukkende at følge kostplanen og så evt supplere med en anden form for træning. vigtigst er at komme igang.

Kom igang med dit vægttab

Ja tak – send mig Træningsprogram og Kostplan

Jeg vil love dig at hvis du dedikerer dig til at følge Slank på 21 dage som beskrevet i min kostplan og guide, så vil du have tabt dig 3-10 kg fedt fra dine hofter, balder, lår og mave. Du vil desuden være mæt, have mere energi og føle dig mere sund

Jeg er sikker på at du vil få glæde at mit program at jeg garanterer dig tilfredshed eller pengene tilbage inden for de 60 dage efter dit køb.

​Så snart du har trykket på knappen vil du få tilsendt Kostplanen til din mail boks. Det sker helt automatisk og du kan komme i gang med det samme. Så er det bare a hoppe ud i dit vægttab, læse guide+kostplan og ellers dedikere dig til de kommende 21 dage!

Livet er for kort til at vente.

 Normalpris 799,-

Nu 289,-

14 dages fortrydelsesret

Tilfredsgaranti eller pengene retur indenfor 60 dage

Eva larsen profil

“Mit mål med slankeprogrammet er at lave en plan alle kan følge. Et program hvor brugeren ikke skal ud i svære koncepter som low carp, ketose, faste eller lignende.

Jeg har lavet en plan som er lige til at gå til og som gir resultater. Samtidig er den også tænkt som startskuddet til et varigt vægttab, så du efter de 21 dage egentlig blot skal holde fast i de fleste vaner du alligevel har opbygget over perioden.

Det er ikke raket forskning. Kostplanen her er bygget ud fra mine mere end 10 års erfaring som coach, personlig træner og kostvejleder. jeg har trukket på erfaringen fra min klienter og kogt det ned til en let læselig og overskuelig plan som får dig fra A-Z.

Dertil har jeg forsøgt at give simple men effektive råd til hvordan du, både i de 21 dage, men også fremover skal forholde dig til kost og sunde vaner.

Hvis ikke du får resultater ved a følge min kostplan, lover jeg dig at du får pengene retur.”

 

Eva Larsen

Coach, Personlig træner og kostvejleder

Certificeret Coach

Certificeret Kostvejleder

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

 

Er du vegetar, veganer eller gluten allergiker?

Slankeprogrammet her er tænkt ud fra sundhedstyrelsens kostråd og indeholder derfor både gluten og kød, du kan dog sagtens udskifte fødevarer. Jeg laver dog individuelt tilpassede kostforløb til ovennævnte grupper og du er mere end velkommen til kontakte mig på eva@sundkostplan.dk for at høre mere.

 

Kan alle følge slank på 21 dage?

Hvis du har en medicinsk tilstand, kronisk sygdom, sykkersyge, hjerte problemer mfl. eller ikke er mellem 18-65 år så vil jeg anbefale dig at henvende dig til egen læge inden du kaster dig ud i et vægttab. Slanke programmet holder sig indenfor sundhedstyrelsens officielle kostråd, men uanset vil jeg anbefale dig at søge læge inden.

 

Hvornår og hvordan modtager jeg mit slankeprogram?

Når du har trykket bestil og efterfølgende har betalt vil du med det samme, og automatisk, få tilsendt din PDF på mail med alt hvad du skal bruge for at komme igang.

 

Garanteret vægttab eller pengene retur.

Jep, hvis ikke du opnår vægttab inden efter 21 dage hvor du har fulgt mit program, ja så får du pengene retur.

 

Kom igang idag

Ja tak – send mig Træningsprogram og Kostplan

 Normalpris 799,-

Nu 289,-

14 dages fortrydelsesret

Tilfredsgaranti eller pengene retur indenfor 60 dage

Sænk din fedtprocent

Få mere energi

Øget velvære